O femeie cu afecţiuni psihice a ameninţat cu cuţitul călătorii dintr-un autobuz din Ploieşti

O femeie cu
afecţiuni psihice a ameninţat cu cuţitul călătorii dintr-un autobuz din Ploieşti

Femeia a fost identificată de poliţişti după ce victima ei a depus o plângere la Poliţie

O femeie în vârstă de 44 de ani, cunoscută cu afecţiuni psihice, a fost reţinută, vineri seară, de poliţiştii din Ploieşti. Aceasta este acuzată că a ameninţat cu cuţitul o adolescentă. Incidentul s-a petrecut într-un autobuz care face legătura între centrul oraşului şi Gara de Vest.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia, de fel din comuna prahoveană Şoimari, a fost internată în această dimineaţă la Spitalul de Psihiatire Voila, asta după ce, la audierile de la sediul Poliţiei Municipale din Ploieşti, a avut un comportament specific bolii. Agresoarea este conoscută cu afecţiuni psihice (schizofrenie).

Inceidentul a avut loc vineri, într-un autobuz TCE Ploieşti, care circulă pe traseul 2, Universitatea Petrol Gaze - Gara de Vest. Din relatările martorilor, femeia a ameninţat cu cuţitul o tânără care se afla în autobuz, fără să existe un conflict verbal înainte. Victima a depus o plângere la Poliţie, astfel că poliţiştii au început imediat să caute suspecta. În paralel, pe reţelele sociale a existat o mobilizare a cetăţenilor care au share-uit fotografia cu agresoarea, făcută chiar de martori în timp ce femeia se afla în autobuzul în care a avut loc incidentul.

Suspecta a fost identificată de poliţişti la câteva ore după producerea incidentului şi ulterior găsită la domiciliul său din comuna Şoimari. A fost condusă la sediul Poliţiei Municipale pentru a fi audiată, însă femeia a avut un discurs incoerent şi un comportament specific afecţiunilor meidcale de care suferă. Drept urmare, poliţiştii au decis să o interneze la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina pentru tratament de specialitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările