VIDEO Intervenţie de urgenţă a jandarmilor pentru capturarea unui urs care se ascunsese într-o benzinărie

VIDEO Intervenţie de
urgenţă a jandarmilor pentru capturarea unui urs care se ascunsese într-o
benzinărie

Jandarmii şi pădurarii au intervenit de urgenţă la Vălenii de Munte pentru  captura un urs FOTO IJJ Prahova

Intervenţie de urgenţă a jandarmilor din Prahova, sâmbătă noaptea, pentru alungarea unui urs adult care a fost surprins alergând pe DN1A în zona Vălenii de Munte. Animalul speriat s-a ascuns într-o primă fază într-o benzinărie, pentru ca în cele din urmă să fugă pe străzile lăturalnice din Vălenii de Munte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alerta a fost dată în jurul orei 4 dimineaţa când un cetăţean a sunat la 112 pentru a anunţa că un urs se află într-o staţie Petrom, situată pe DN1A, în localitatea Vălenii de Munte. Ulterior, speriat de gălăgia făcută de oameni,  animalul a început să alerge haotic pe DN1 şi pe străzile laterale din Văleni până ce a dispărut în pădurea din zonă.

Imediat după ce au fost solicitaţi să vină în ajutorul localnicilor, o patrulă de jandarmi s-a deplasat la Vălenii de Munte, împreună cu reprezentanţi ai AJVPS şi cu paznicii fondurilor de vănătoare din Cheia pentru a încerca să captureze ursul. Intervenţia a fost anulată după ce autorităţile au văzut că animalul s-a ascuns în pădure, iar căutările ar fi fost zadarnice.

Animalul speriat a alergat haotic toată noaptea pe străzile din Vălenii de Munte FOTO IJJ Prahova

Din ericire, de data aceasta ursul nu a făcut prea multe pagube, cu excepţia unor garduri pe care le-a rupt în goana sa, spre deosebire de alte dăţi când zeci de animale din gospodăriile localnicilor au fost omorâte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările