Cine este bărbatul suspectat că a omorât o tânără pentru că nu a vrut să întreţină relaţii sexuale. Abia ieşise din închisoare

Cine este bărbatul suspectat că a omorât o tânără pentru că
nu a vrut să întreţină relaţii sexuale. Abia ieşise din închisoare

Principalul suspect al crimei fusese condamnat la un an şi cinci luni de închisoare pentru tâlhărie

Drăgoi Ionuţ Marius (23 de ani) din comuna prahoveană Râfov este principalul suspect al unei crime care a avut loc, vineri 17 mai, în Prahova. Bărbatul este acuzat că a omorât o tânără de 19 ani pentru că femeia a refuzat să întreţină relaţii sexuale.

Marius Ionuţ Dragoi a fost reţinut de către poliţişti, duminică 19 mai, sub acuzaţiile de omor şi viol. Bărbatul a fost încarcerat pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de luni, 20 mai, va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul din comuna Râfov nu este la prima faptă comisă cu violenţă. El a mai fost condamnat, în mai 2017, de către Judecătoria Ploieşti la închisoare cu executare. A primit o pedeapsă de un an şi cinci luni pentru ameninţare şi tâlhărie. Conform sentinţei, Drăgoi a fost obligat să plătească daune morale în valoare de 10.000 de lei uneia dintre victimele sale.

După doar nouă luni, bărbatul a fost liberat condiţionat din închisoare, printr-o decizie a aceleiaşi instanţe de judecată care l-a şi condamnat la închisoare.

Revenit în comuna natală, Drăgoi s-a mutat la o stână din satul Sicrita împreună cu tânăra pe care avea s-o omoare. Relaţia dintre tineri nu a funcţionat. Bărbatul i-a reproşat fetei că nu se ocupă aşa cum trebuie de gospodărie şi a decis să o ducă înapoi părinţilor ei. Vineri, cei doi s-au întâlnit întâmplător, iar fata a insistat să meargă din nou la stână şi s-a urcat cu forţa în căruţa bărbatului.

Pe drumul de întoarcere, la marginea unei păduri, Drăgoi i-a cerut tinerei să întreţină relaţii sexuale, însă aceasta a refuzat. A fost bătută, violată şi apoi înjunghiată cu un cuţit. Cadavrul ei a fost descoperit, duminică, de către un localnic. Acesta a decalrat poliţiştilor că a găsit corpul dezbrăcat de la brâu în jos, cu multiple răni în zona gâtului şi în zona pubiană.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: