Zeci de oameni au strigat la Curtea de Argeş „Regele Nicolae!“. Fostul principe, aplaudat de mulţime

Zeci de oameni au
strigat la Curtea de Argeş „Regele Nicolae!“. Fostul principe, aplaudat de
mulţime

Fostul principe a făcut sute de poze cu cei prezenţi FOTO: Denis Grigorescu

Prezent alături de soţia sa Alina de Roumanie la funeraliile Reginei Elena de la Curtea de Argeş, fostul principe Nicolae a fost cel mai aplaudat dintre invitaţi, nu puţini fiind aceia care i-au urat să devină rege. După funeralii, Nicolae de Roumanie a stat mai bine de o jumătate de oră să facă sute de poze cu cei prezenţi şi să vorbească cu ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În momentul în care funeraliile Reginei Elena s-au încheiat şi reprezentanţii Familiei Regale au ieşit din noua Necropolă Regală de la Curtea de Argeş, zeci de oameni au strigat „Regele Nicolae” atunci când fostul principe a ieşit alături de soţia sa. Iar dacă ceilalţi invitaţi au ales să plece imediat după funeralii, fostul principe Nicolae şi Alina de Roumanie s-au întors, stând mai întâi de vorbă câteva minute cu Theodor Paleologu şi mergând mai întâi să se reculeagă la mormintele familiei regale. Cei doi au ieşit după aproximativ un sfert de oră, moment în care sute de oameni, care îi aşteptaseră, au început să îi aplaude.

„Să urcaţi pe tron! Sunteţi o speranţă pentru România!”, i-a urat o bătrână fostului principe Nicolae. Acesta a zăbovit timp de mai bine de o jumătate de oră pentru a face sute de poze cu cei care îl aşteptau şi pentru a sta de vorbă cu ei.

 

"Ne-am bucura să ajungeţi preşedinte"

„Ne-am bucura să ajungeţi preşedinte”, i-a spus o femeie din Piteşti fostul principe. Întrebat dacă faptul că a fost împreună cu reprezentanţii Familiei Regale la funeralii este un semn de reconciliere, fostul principe Nicolae a spus: „M-am bucurat că am fost împreună cu toţii”.

„Este o mare bucurie că sunteţi aici printre noi”, i-au spus mai mulţi elevi fostului principe, care a făcut o adevărată baie de mulţime, nu puţini fiind cei care l-au urmat şi aplaudat chiar şi după ce a ieşit din curtea mănăstirii Curtea de Argeş.

Fostul principe Nicolae şi soţia sa, Alina de Roumanie, vin de cinci-şase ori pe an la Curtea de Argeş, având o relaţie specială cu ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările