Vânzările globale ale Dacia au crescut spectaculos. Dacia Spring a ajuns deja la 10.000 de precomenzi

Vânzările globale ale Dacia au crescut spectaculos. Dacia
Spring a ajuns deja la 10.000 de precomenzi

Dacia Spring, primul model electric al mărcii, se bucură de mare succes FOTO: Groupe Renault

Noua gamă Dacia se bucură de succes la nivel global. O arată şi cifrele comunicate joi 22 aprilie de Grupul Renault privind vânzările în primul trimestru din acest an. Procentual, Dacia are cea mai mare creştere din tot Grupul Renault.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marca Dacia a vândut 121.231 vehicule în primele trei luni din 2021, înregistrând o creştere de 10,2% a vânzărilor comparativ cu perioada similară a anului trecut, datorită succesului lansării noului Sandero şi performanţelor înregistrate cu vânzările modelului Duster. Noua Dacia Spring 100% electrică promite să fie un succes, având în vedere precomenzile deja înregistrate. Nu mai puţin de 10.000 de clienţi din Europa au precomandat deja primul model electric al Dacia. Cele mai multe precomenzi au fost înregistrate în România.

În perioada următoare este aşteptată o creştere spectaculoasă a vânzărilor Dacia în România, având în vedere că pe 26 aprilie începe programul Rabla.

Procentual, creşterea înregistrată de vânzările Dacia (+10,2%) este de aproape opt ori mai mare decât ce a vehiculelor Renault (+1,3%, 433.662 maşini vândute).

Vă mai recomandăm şi:

Dacia a contribuit cu peste o treime la vânzările Grupului Renault în Uniunea Europeană în primele două luni

 

Circa 9.300 de rezervări ale modelului electric Dacia Spring

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările