Un bărbat din Argeş s-a sinucis chiar de ziua lui. Bărbatul a sărit în faţa trenului după ce încercase să-şi pună capăt zilelor şi cu o zi în urmă

Un bărbat din Argeş s-a sinucis chiar de ziua lui. Bărbatul a sărit în faţa trenului după ce încercase să-şi pună capăt zilelor şi cu o zi în urmă

Bărbatul a fost izbit în plin de tren FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat din comuna argeşeană Dârmăneşti s-a aruncat în faţa unei locomotive chiar în ziua în care împlinea 49 de ani. Cu o zi înainte, a mai avut o tentativă de suicid, fiind salvat. Atunci, omul a vrut să sară de pe un pod, insă a fost oprit la timp să-şi curme viaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă
Tragedia s-a petrecut joi, când Constantin Strîmbu împlinea  49 de ani. Omul  şi-a luat o cafea, o sticlă de whisky şi una de Coca Cola şi s-a dus pe cealea ferată, în zona Autobazei din Prundu - Piteşti. A băut tot alcoolul şi a sunat-o la telefon fiica sa. I-a spus că este supărat şi că nu prea mai are de ce să trăiască. A aşteptat primul tren şi a sărit în faţa locomotivei. Mecanicul n-a mai reuşit să oprească. A murit pe loc.

Cu o zi înainte, Constantin Strîmbu a mai încercat să-şi ia viaţa. Atunci, în zona Ştrand din Piteşti.

S-a urcat pe podul de cale ferată şi a vrut să sară. Doar că a fost văzut de o persoană care a sunat la 112. Bărbatul a fost preluat de Poliţie şi  SMURD  şi dus la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Argeş, dar a refuzart internarea. S-a întors acasă, la supărările lui.

Omul muncise o vreme în Spania. Reîntors în ţară, bărbatul a avut mai mute neînţelegeri cu soţia  sa şi au hotărât să se despartă. Nu s-a obişnuit însă cu ideea unui divorţ şi a devenit tot mai abătut. La ultimele discuţii purtate cu fiica sa, omul a tot dat de înţeles că-şi va pune capăt zilelor, dar fata nu l-a crezut în stare să-şi ducă planul la capăt. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările