Un bărbat care a mers 7 km ca să îi ducă mâncare fetiţei, salvat de jandarmi după ce a fost încolţit de o haită de lupi

Un bărbat care a
mers 7 km ca să îi ducă mâncare fetiţei, salvat de jandarmi după ce a fost încolţit
de o haită de lupi

B[rbatul (stânga) a fost însoţit de jandarmi până la destinaţie FOTO: Jandarmeria Argeş

Un bărbat de 24 de ani din comuna argeşeană Dragoslavele a sunat luni 4 mai la 112 după ce a fost încolţit de o haită de lupi. Bărbatul s-a suit de teamă într-un copac, iar după sosirea unui echipaj de jandarmi a fost însoţit până la destinaţie. Bărbatul mersese 7 km ca să îi ducă mâncare fetiţei sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul de 24 de ani este divorţat, iar fetiţa sa a rămas cu mama în comuna Nămăeşti, la peste 7 km distanţă de locuinţa lui. Acesta face des drumul pe jos ca să îi ducă fetiţei alimente şi alte bunuri necesare.

Numai că în dimineaţa zilei de 4 mai, când mai avea mai puţin de un kilometru până la fetiţa sa, bărbatul a observat o haită de lupi care se îndrepta spre el. S-a suit într-un copac şi de acolo a sunat la 112. În scurt timp a sosit un echipaj de jandarmi din cadrul Postului Montan Rucăr, care l-a localizat pe bărbat, l-a ajutat să coboare din copac şi l-a însoţit până la locuinţa unde stă fetiţa sa. La sosirea jandarmilor haita de lupi nu se mai afla în zonă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările