Trei tineri au tâlhărit un bărbat la scurt timp după ce fuseseră amendaţi de poliţie cu 10.000 lei pentru că ieşiseră din case fără documente

Trei tineri au
tâlhărit un bărbat la scurt timp după ce fuseseră amendaţi de poliţie cu 10.000
lei pentru că ieşiseră din case fără documente

Tâlharii au bătut un bărbat şi i-au luat 350 de lei

Trei tineri din comuna argeşeană Hârseşti au fost reţinuţi de poliţişti pentru că au tâlhărit prin violenţă un bărbat, luându-i suma de 350 lei şi un pachet de ţigări. Culmea e că cei trei bărbaţi fuseseră amendaţi cu o jumătate de oră înainte de tâlhărie de poliţişti cu 10.000 de lei pentru că nu aveau actele prevăzute de ordonanţele militare pentru a ieşi din case.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ziua de 8 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Investigaţii Criminale Costeşti au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, şi au reţinut trei bărbaţi de 24, 25 şi, respectiv, 34 de ani, toţi din Hârseşti.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul serii de 7 aprilie  a.c., cei în cauză ar fi sustras unui bărbat de 45 de ani, din Bârla, suma de aproximativ 350 lei şi un pachet de ţigări, folosind acte de violenţă.

Anterior sesizării infracţiunii de tâlhărie, autoturismul în cauză fusese oprit pentru control de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, împrejurare în care cei trei ocupanţi au fost legitimaţi şi sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea ordonanţelor militare în vigoare, cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei. 

După administrarea probatoriului, bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de joi 9 aprilie să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: