O femeie care nu ştia că e gravidă a născut în WC-ul spitalului

O femeie care nu ştia că e gravidă a
născut în WC-ul spitalului

Femeia a ajuns la Spitalul Judeţean Argeş cu sângerări vaginale anormale FOTO: Denis Grigorescu

Doctorii de la Spitalul Judeţean Argeş s-au confruntat luni seara cu un caz ieşit din comun. O femeie de 33 de ani din comuna argeşeană Răteşti, care habar nu avea că e însărcinată, a născut în WC-ul spitalului. Mama ajunsese cu ambulanţa la spital după ce acuzase sângerări vaginale anormale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia, care mai are doi copii şi suferă de obezitate morbidă, având aproximativ 130 de kilograme, nu avea nici cea mai mică idee că este gravidă şi când a văzut că are sângerări vaginale anormale a sunat la 112. Un echipaj SMURD a ajuns luni după-amiază în comuna Răteşti, aflată la aproximativ 50 km de Piteşti, şi a transportat-o pe femeie la Spitalul Judeţean Argeş. Înainte să fie examinată de medici, femeia a cerut să meargă la WC. Iar acolo a născut un băieţel.

„Pacienta a ajuns la Camera de Primire a Urgenţelor, avînd metroragie (n.red. - sîngerări vaginale anormale). Este o femeie care suferă de obezitate morbidă. Înainte să fie examinată, a cerut să meargă pînă la baie. Acolo a avut loc expulzia fătului. A născut, fiind aduşi înapoi în urgenţă amîndoi, mămica şi fătul, copilul a fost aspirat, fiecare fiind, ulterior, trimis către Ginecologie şi Neonatologie“, a declarat medicul Marius Pascu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Argeş.

La Secţia de Obstetrică - Ginecologie, femeia le-a spus medicilor că nu a ştiut că este gravidă. Fiind supraponderală, nu şi-a dat seama de sarcină nici după dimensiunea burţii. În ciuda condiţiilor neobişnuite în care a venit pe lume, băieţelul este sănătos. Şi mama lui este în afara oricărui pericol.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: