O clădire dintr-un sat din Argeş, transformată într-unul dintre cele mai moderne centre de vaccinare din România

O clădire dintr-un sat din Argeş, transformată
într-unul dintre cele mai moderne centre de vaccinare din România

Amenajarea centrului a costat aproape 100.000 de euro FOTO: Denis Grigorescu

De la sfârşitul săptămânii trecute, un sat ce aparţine de oraşul Mioveni din Argeş are unul dintre cele mai moderne centre de vaccinare din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul de vaccinare a fost amenajat în incinta Casei de Cultură din satul Racoviţa, ce aparţine de oraşul Mioveni.

„Centrul de vaccinare a fost realizat în conformitate cu toate procedurile în vigoare, este cel mai modern centru de vaccinare din judeţul Argeş şi unul dintre cele mai moderne centre de profil din ţara noastră. Cheltuielile cu amenajarea şi întreţinerea centrului pentru un an de zile se ridică la aproape 100.000 de euro, iar amenajarea acestuia a durat două săptămâni”, ne-a precizat Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni.

Noul centru de vaccinare se întinde pe câteva sute de metri pătraţi şi are sală de aşteptare, punct de triaj, patru puncte de vaccinare şi zonă de supraveghere postvaccinare.

Centrul a fost amenajat în doar două săptămâni FOTO: Denis Grigorescu

Mai trebuie spus că panourile folosite pentru amenajarea centrului sunt modulare şi vor putea fi utilizate după încheierea campaniei de vaccinare şi la alte evenimente.

La Mioveni se află şi primul spital de stat construit de la zero în România, spital ce a costat peste 60 de milioane de euro şi a fost inaugurat în septembrie 2019.

Vă mai reco​mandăm şi:

Român din Suedia, despre viaţa pe timp de pandemie: „În orăşelul în care locuiesc nu există poliţişti. Autorităţile au avut o comunicare exemplară“

Doar 48 de noi cazuri Covid-19, în ultimele 24 de ore, în Argeş. Situaţia din spitale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările