Imagini inedite de la botezul fetiţei Prinţului Nicolae al României. Unde a avut loc evenimentul VIDEO

Imagini inedite de la botezul fetiţei Prinţului Nicolae al României. Unde a avut loc evenimentul VIDEO

Micuţa Maria-Alexandra s-a născut pe 7 noiembrie 2020 FOTO: Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului

Sâmbătă 23 ianuarie, Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, şi soţia sa Alina-Maria şi-au botezat fetiţa la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atât Nicolae al României şi soţia sa, cât şi naşii micuţei Maria-Alexandra au venit îmbrăcaţi în costume populare. Slujba de creştinare a fost condusă de către ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, cu care Nicolae al României are o relaţie specială de prietenie.

Slujba a început după prânz şi a ţinut aproape o oră, iar la fericitul eveniment au fost prezente doar câteva persoane apropiate familiei.

Alina-Maria, soţia lui Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai I, a născut-o pe Maria-Alexandra pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05, la Spitalul Polizu din Capitală.

Nicolae al României şi soţia sa (foto stânga), îmbrăcaţi în costume populare FOTO: Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului

 

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, anunţase încă din 1 iunie 2020 că va deveni tată, spunând atunci că soţia sa, Alina-Maria, este însărcinată şi va naşte în luna noiembrie. Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina Binder acum mai bine de doi ani, pe 30 septembrie 2018, la Biserica Sfântul Ilie, din Sinaia, judeţul Prahova, iar la nuntă au participat 200 de invitaţi.

 

Vă recomandăm să mai citiţi:

EXCLUSIV. Prinţul Nicolae al României: „Sper că venirea unui copil ne va reapropia de Famila Regală”

 

Nicolae al României a devenit tată: „Trăim un moment cu totul special”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările