Crimă dublă în Argeş. Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiul vitreg de 15 ani, apoi a încercat să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Dramatica întâmplare a avut loc duminică în localitatea argeşeană Mihăieşti. Femeia a fost găsită de poliţişti în curtea bisericii, cu gâtul tăiat. Băiatul avea capul zdrobit, probabil în urma lovirii de mai multe ori de asfalt.

Caz dramatic într-o comună din Argeş. Un adolescent de 15 ani şi o femeie au fost găsiţi în curtea unei biserici, din Mihăieşti (Argeş), fără suflare. Nu departe, a fost găsit un bărbat în agonie, care se pare că a încercat să-şi ia zilele.

Oamenii legii au făcut la scurt timp descoperirea că între cei trei există o legătură, în sensul că femeia moartă este soţia bărbatului rănit, iar adolescentul decedat este fiul fiul dintr-o altă căsătorie al femeie, deci fiul vitreg al agresorului.

Există indicii că bărbatul i-ar fi ucis pe cei doi în urma unui scandal conjugal. Mai întâi, el a atacat-o pe femeie cu un cuţit şi i-a tăiat pur şi simplu gâtul, iar pentru că băiatul a intervenit a fost şi el înjughiat şi lovit cu capul de asfalt.

Apoi agresorul a încercat să se sinucidă prin înjunghiere.

Criminalul, dus la Urgenţe în stare gravă

Agresorul avea o plagă înjunghiată la gât şi a fost dus la spital, unde i s-a acordat asistenţa medicală de urgenţă. El a fost dus în operaţie, rana fiind foarte gravă.

IPJ Argeş a precizat că Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea unei biserici din com. Mihăieşti, sat Drăghici, un bărbat şi-a agresat soţia şi fiul în vârstă de 15 ani, aplicându-le mai lovituri de cuţit, în urma cărora ambele victime au decedat. 

Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către poliţişti, nu înainte de a se răni grav.

Îngrijorător este că dubla crimă fusese anticipată acum câteva luni, într-o emisiune TV de mare succes, însă nicio autoritate nu s-a sesizat.

Vă mai recomandăm şi:

Un om a murit şi alte şase persoane,  printre care doi copii, au fost rănite în mai multe accidente din Argeş. Imagini dure de la unul din evenimente

Criminalul „gelos“ rămâne în arest. A omorât un tânăr şi a înjunghiat-o pe prietena acestuia

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite