Caz şocant la Oradea: Poliţişti şi pompieri au intervenit să salveze o tânără care striga că e sechestrată la etajul 3 al unui bloc

Caz şocant la Oradea: Poliţişti şi pompieri au intervenit să salveze o tânără care striga că e sechestrată la etajul 3 al unui bloc

O tânără care striga că e sechestrată la etajul 3 al unui bloc din Oradea a fost coborâtă de pompieri.

O fată de 16 ani care a cerut ajutor, susţinând că e sechestrată într-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc din Oradea, a fost coborâtă, vineri seara, într-o operaţiune comună a pompierilor şi poliţiştilor orădeni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea care a sunat la 112 a fost chiar tânăra, solicitând să fie salvată din apartamentul în care ar fi fost închisă iar la sosirea poliţiştilor şi medicilor a ameninţat chiar că se aruncă pe geam, motiv pentru care poliţiştii au cerut ajutorul pompierilor. 

"Am fost solicitaţi de către Poliţie pentru salvarea unei persoane rămase blocată într-un apartament situat la etajul 3 de pe strada Xenopol. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj din cadrul Detaşamentului 1 cu o autospecială de lucru la înălţime", a declarat vineri seara maior Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana". 

Tânăra a fost scoasă de pompieri pe geamul apartamentului, şi a fost coborâtă pentru a fi predată unui echipaj al Serviciului judeţean de Ambulanţă Bihor care o aştepta deja ca să-i acorde ajutor. 

Tânăra era agitată şi plângea continuu, fiind transportată la spital pentru investigaţii de specialitate. Medicii nu exclud ca fata să fi fost drogată ori băută. 

"E posibil să fie întoxicată cu anumite substanţe halucinogene, alcool. Urmează să i se facă analize pentru a fi determinată substanţa cu care s-a intoxicat. Este într-o stare de agitaţie psihomotorie. Acuză tot felul de lucruri, că ar fi fost intoxicată cu droguri, că ar fi băut mult alcool, că ar fi fost chiar abuzată sexual. O să facem cercetări să vedem exact despre ce este vorba", a declarat doctorul Emil Boţcău, medicul care a preluat-o pe tânără.

Cazul este investigat şi de poliţişti, care, vineri seara, după ce tânăra a fost scoasă din apartament, au început audierea martorilor şi locatarilor din bloc.

"Tânăra nu prezenta urme de violenţă. Se fac cercetări pentru a stabili cum a ajuns în acel apartament, cu cine a fost şi dacă a fost victima unei infracţiuni"; a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar Alina Dinu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: