Un copil a ajuns în comă la spital. Tatăl băiatului l-a traversat strada de mână, printr-un loc nepermis

Un copil a ajuns în comă la spital. Tatăl băiatului l-a traversat strada de mână, printr-un loc nepermis

În urma accidentului, copilul a suferit politraumatism.

Un băiat în vârstă de 10 ani a ajuns în comă de gradul al treilea la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi. Copilul a traversat strada neregulamentar, moment în care a fost acroşat de un autoturism.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit informaţiilor furnizate de anchetatori, copilul era ţinut de mână de tatăl său. Se pare că au traversat strada neregulamentar în zona unei staţii de tramvai din cartierul Podu Roş. 

Copilul a fost lovit de o maşină marca Volkswagen Passat. Şoferul maşinii care se afla pe banda a doua de mers a încercat să se încadreze pe banda a treia, la axul drumului, moment în care copilul şi adultul i-au ieşit în faţă.

Starea băiatului era gravă încă de la momentul impactului. Medicii care s-au deplasat la faţa locului au declarat că băiatul se află în comă.

Tamara Solange Roşu, medic-şef UPU de la Spitalul de Copii, a confirmat că băiatul se află în investigaţii în cadrul unităţii medicale: „Pot să confirm prezenţa copilului în spital. Se află în investigaţii. Va fi, cu siguranţă, internat. Din păcate, mai multe nu vă pot spune, nu am acordul părinţilor.”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: