Tărăboi în Poliţie după ce un agent a mers beat la muncă. Proba infailibilă că acesta a băut alcool înainte de serviciu

Tărăboi în Poliţie după ce un agent a mers beat la muncă. Proba infailibilă că acesta a băut alcool înainte de serviciu

Poliţia Locală Iaşi

Un poliţist local din Iaşi riscă să fie dat afară după ce ar fi mers la serviciu sub influenţa băuturilor alcoolice. Funcţionarul a fost testat la muncă, de superiori, cu ajutorul Poliţiei Rutiere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul ruşinos pentru Poliţia Locală din Iaşi a fost făcut public chiar de superiorii săi, printr-un comunicat de presă.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, aflată în subordinea Primăriei Iaşi, incidentul a avut loc pe 8 septembrie, de sărbătorea naşterii Sf. Maria. 

În acea zi, poliţistul A.Z. era planificat de serviciu pentru schimbul 1, adică în intervalul 6.00 – 14.00. Deşi ar fi trebuit să vină la serviciu pentru a participa la şedinţa de instruire organizată de şeful de serviciu, poliţistul local a plecat direct la serviciu.

„Existând suspiciunea că  poliţistul local ar fi sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea Poliţiei Locale Iaşi a solicitat un echipaj din cadrul Biroului Rutier pentru testarea cu alcooltestul. În urma controlului a rezultat o concentraţie de 0.63 mg alcool pur în aerul respirat. Mentionam faptul că politistul local a fost cercetat de două ori în cadrul comisiei de disciplină din cadrul instituţiei, iar în ultimă cauză, membrii comisiei au propus destituirea din funcţia publică”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Locale din Iaşi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: