Poliţist de frontieră şi şeful Tarom Iaşi, acuzaţi că au trecut vama cu ţigări de contrabandă

Poliţist de frontieră şi şeful Tarom Iaşi,
acuzaţi că au trecut vama cu ţigări de contrabandă

Cei doia r fi încercat să treacă vamă având asupra lor mai multe ţigări cu timbru de Republica Moldova

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră desfăşoară o anchetă internă ce îl vizează pe poliţistul de frontieră ieşean Florin Spiridon.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta lucrează în cadrul Aeroportului Iaşi şi este suspectat că, pe 14 februarie, ar fi trecut vama ce separă România de Republica Moldova cu aproximativ 500 de pachete de ţigări.

Poliţistul s-ar fi aflat în maşină alături de şeful Tarom Iaşi, Lucian Oglinzanu, care a confirmat situaţia, pentru presa locală din Iaşi. 

Spiridon şi Oglinzanu ar fi încercat să treacă vama şi cu mai mmulte sticle de whisky, însă ar fi fost prinşi de vameşi, care le-au confiscat marfa, fără a-i sancţiona.

„Noi am luat cartuşe cu ţigări, nu am socotit pachetele, şi nu ni s-a părut mult. Fiecare dintre noi am cumpărat ţigări pentru toată familia. Le-am lăsat acolo, am spus că sunt ale mele, şi gata... Am păstrat fiecare doar câte două pachete cu ţigări şi alcool şi am plecat. Nu este nimic spectaculos“, a spus atunci Lucian Oglinzanu, pentru Ziarul de Iaşi, interpelat pe acest subiect. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: