Peste 1.300 de candidaţi din Iaşi susţin examenul de Titularizare 2018. Sunt disponibile mai puţine posturi complete

Peste 1.300 de candidaţi din Iaşi susţin examenul de Titularizare 2018. Sunt disponibile mai puţine posturi complete

Examen de Titularizare FOTO Arhivă

Candidaţii se vor prezenta miercuri, 11 iulie, în trei centre de examinare. Proba scrisă durează 4 ore şi începe de la 10.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

În acest an, la examenul de Titularizare de la Iaşi s-au înscris 1.308 candidaţi. Aceştia vor susţine proba scrisă în unul din cele trei centre de examinare: Colegiul Naţional „Garabet Ibrăileanu“, Colegiul Naţional „Costache Negruzzi“ şi Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“.

Sunt înscrişi candidaţi pentru posturi la 55 de discipline, cei mai mulţi fiind la Limba şi literatura română, Sport, Matematică şi Psihopedagogie. La nivelul judeţului sunt disponibile 2.396 posturi, din care 1.060 sunt catedre complete şi 1.336 posturi incomplete. Din cele 1060 posturi complete, 531 sunt în mediul rural, iar 529 se afla în mediul urban.

Tezele vor fi evaluate în centre organizate de MEN la nivel naţional, iar primele rezultate vor fi afişate în ziua de 17 iulie. Posturile vor fi ocupate în şedinţe publice la care vor participa doar candidaţii care au obţinut note peste 7. Prima şedinţă publică este programată pe 25 iulie 2018.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările