O tânără a vrut să-şi pună capăt zilelor, dar a sunat la 112. „Poliţiştii i-au pus un garou pentru oprirea sângerării”

O tânără a vrut să-şi pună capăt zilelor, dar a sunat la 112. „Poliţiştii i-au pus un garou pentru oprirea sângerării”

FOTO Arhiva Adevărul

O tânără în vârstă de 21 de ani, cetăţean francez, a fost la un pas de moarte, după ce, aflată într-un apartament de lux dintr-un cartier rezidenţial din Iaşi, şi-a tăiat venele. În scurt timp, s-a panicat şi a sunat la 112.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tentativele de suicid sunt din ce în ce mai des întâlnite la Iaşi, iar medicii trag un semnal de alarmă. De exemplu, o tânără în vârstă de 21 de ani, cetăţean francez, a vrut să-şi pună capăt zilelor. Locuia într-un cartier rezidenţial din zona Copou, când şi-a tăiat venele. La scurt timp după ce şi-a provocat tăietura, a început să se simtă rău şi a sunat la 112, cerând ajutor. 

„La data de 5 ianuarie, în jurul orei 05:00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi că o tânără are o plagă tăiată la mâna stângă ce sângerează. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au observat tânăra căzută pe sol, aflată în stare de semiconştienţă. Poliţiştii i-au aplicat un garou pentru oprirea sângerării şi i-au acordat primul ajutor, până la sosirea echipajului medical, care a transportat-o la spital. Deşi misiunea a fost una atipică, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie au intervenit cu promptitudine pentru înlăturarea unor posibile consecinţe negative”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.
 
În ultima perioadă, tentativele de suicid s-au înmulţit la Iaşi. Specialiştii spun că principalele motive ale depresiei sunt aşteptările nerealiste de la viaţă şi familie, autoanaliza excesivă asupra vieţii personale şi presiunea socială. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările