O tânără din Iaşi a încercat să se sinucidă cu înălbitor

O tânără din Iaşi a încercat să se sinucidă cu înălbitor

FOTO Arhiva

O tânără în vârstă de 18 ani din Iaşi a vrut să se sinucidă şi a băut dintr-un produs de curăţat pe care îl avea în casă.

Aceasta a ajuns în cele din urmă la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi, unde a fost tratată imediat de către medici. Apropiaţii tinerei spun că aceasta ar fi prima dată când fata încearcă să se sinucidă.

„Pacienta în vârstă de 18 ani a fost adusă în UPU după ce a ingerat o substanţă corozivă. Cantitatea pe care a consumat-o a fost de 10-15 mililitri. S-a intervenit imediat, iar pacienta este stabilă”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Fata a fost lăsată să se întoarcă acasă, dar cu trimitere la Institutul de Psihiatrie „Socola”, pentru investigaţii de specialitate.

Citiţi şi:

O femeie a murit pe stradă la Iaşi după un stop cardiac. Niciun trecător n-a ştiut cum să-i facă manevrele de resuscitare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: