O femeie a născut într-o autospecială de transport victime multiple a ISU Iaşi. Pentru alte două gravide din sate izolate s-au trimis ambulanţe şi şenilate

O femeie a născut într-o autospecială de transport victime multiple a ISU Iaşi. Pentru alte două gravide din sate izolate s-au trimis ambulanţe şi şenilate

Interventie ISU FOTO Arhivă

Potrivit reprezentanţilor ISU Iaşi, o femeie din localitatea ieşeană Voineşti a născut în autospeciala de transport victime multiple în drum către maternitate, în timp ce în cazul unei alte femei însărcinate, din comuna Dagâţa, a fost trimisă şenilata.

Ştiri pe aceeaşi temă

Drumul spre Voineşti fiind blocat din cauza căderilor masive de zăpadă, ISU a intervenit cu o autospeciala de transport victime după ce familia unei femei gravide a solicitat o salvare.

Potrivit reprezentanţilor ISU Iaşi, o gravidă din comuna Voineşti a născut în autospeciala de transport victime multiple, care a ajuns cu întârziere din cauza drumului blocat de zăpadă.

„O gravidă a născut în autospeciala de transport victime multiple, asistată de o asistentă. Femeia şi copilul au fost aduşi la Maternitatea Cuza Vodă din Iaşi şi se simt bine. O a doua gravidă se află în contracţii la Dagâţa. Au plecat şenilata şi ambulanţa, drumul fiind inaccesibil din cauza zăpezii”, a declarat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Acesta a precizat că pe lângă femeia de la Dagâţa, o alta este în curs de preluare de la Grajduri, dar deocamdată nu s-a ajuns la cele două femei din cauza drumurilor blocate. După două ore, ambele femei au ajuns la spital şi sunt în grija medicilor.

Mai multe drumuri şi Aeroportul din Iaşi sunt blocate din cauza condiţiilor meteo

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările