Indivizii care au bătut un primar, pe stradă, arestaţi. Agresiunea, posibilă pentru că în localitate nu sunt poliţişti

Indivizii care au bătut un primar, pe stradă, arestaţi. Agresiunea, posibilă pentru că în localitate nu sunt poliţişti

FOTO bzi.ro

Primarul unei comune din judeţul Iaşi a fost bătut în mijlocul străzii, pentru că a încercat să aplaneze un conflict între cei doi atacatori şi alţi localnici.

Magistraţii Judecătoriei Iaşi au admis cererea de arestare preventivă a celor doi indivizi care, săptămâna trecută, l-au bătut pe primarul comunei Roşcani, în mijlocul străzii. 

Cei doi fraţi Pârvu vor rămâne după gratii până pe 28 martie. Cei doi sunt acuzaţi de lovire sau alte violenţe, faptă pentru care sunt pasibili de închisoare pe un termen cuprins între trei luni şi doi ani sau de plata unei amenzi. 

Ginovel Gheorghiu, primarul comunei Roşcani, din judeţul Iaşi, a fost bătut săptămâna trecută în mijlocul drumului, de către doi tineri, certaţi cu legea. Edilul a încercat să aplaneze un conflict, devenind astfel ţinta agresorilor. 
 
Primarul comunei a fost sunat de către mai mulţi localnici care s-au plâns că au fost loviţi de doi fraţi cunoscuţi în zonă pentru scandalurile provocate. 

Pentru că în comuna Roşcani nu există Poliţie Locală, iar cei de la Poliţia Naţională ar fi ajuns prea târziu, primarul a luat decizia de a se deplasa el pentru a-i calma pe scandalagii. 
 
”M-am urcat în maşină, pentru că îi cunosc foarte bine, ştiu că sunt mulţi şi agresivi şi lumea se teme. Am ajuns acolo şi norocul meu a fost că a trecut un cetăţean din Probota cu maşina şi m-a recunoscut. S-a dat jos din maşina şi i-a luat unuia dintre ei foarfeca din mână, cu care voia să dea în mine.”, a declarat primarul Ginovel Gheorghiu. 
 
Edilul comunei susţine că, în urmă cu doar câteva luni, unuia dintre agresori i-a luat foc casa, iar primarul l-a ajutat ca în doar trei zile să se mute în casă nouă. 
 
”Înainte de Crăciun, eu am mers pe la toată lumea şi am insistat să le ridicăm lor o casă. Vechea locuinţă le-a ars în urma unui incendiu. Mi s-a făcut milă de copii! Le-am ridicat casă cum n-a văzut neam de neamul lor! Le-am dus şi paturi, şi preot să sfinţească!”, a mai spus primarul comunei Roşcani.  

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările