VIDEO Deva este „happy”. Oraşul e promovat pe ritmurile piesei „fenomen”

VIDEO Deva este „happy”. Oraşul e promovat pe ritmurile piesei „fenomen”

Zeci de tineri din municipiul Deva au participat la proiectul Happy.

Mai mulţi tineri din Deva sunt protagoniştii unui filmuleţ pe site-ul youtube.com, în care atracţiile turistice ale oraşului şi locurile cu care comunitatea se poate mândri sunt prezentate în stilul piesei „Happy”, care face furori pe Internet.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Deva este prezentantă pe ritmurile piesei „Happy” de Pharrel Williams, o melodie care face furori pe Internet. Muzica şi dansul dau viaţă celor mai frumoase locuri ale municipiului, într-un montaj video realizat de mai mulţi tineri din Deva.

Protagoniştii videoclipului „Deva is also happy” (Deva este de asemenea fericită) au dorit să promoveze astfel locurile cu care comuniatea se poate mândri.

Scenele sunt realizate pe cetatea Devei, în Parcul municipal Cetate, în Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva, în Aqualand, în centrul istoric, pe străzile Devei, în Piaţa Victoriei şi Piaţa Unirii, în baza olimpică, iar tinerii care participă la ele se pot bucura deja de succes.

În scurt timp de la lansarea pe Internet, piesa devenilor a strâns peste 5.000 de vizitatori.


Vă recomandăm şi:

FOTO Castelul Corvinilor înainte de incendiul care l-a mistuit în 1854     O gravură veche de aproape 200 de ani care înfăţişează Castelul Corvinilor a rămas una dintre puţinele mărturii asupra imaginii celui mai important monument din Hunedoara, la începutul secolului al nouăsprezecelea. Tabloul a fost reprodus în ilustraţii care sunt scoase la vânzare pe Internet.

FOTOGALERIE Castelul Hunedoarei după “marele incendiu de la 1854” face istorie pe Internet    Castelul Corvinilor atrage ca un magnet. O demonstrează miile de aprecieri pe care fotografiile vechi cu monumentul istoric le primesc de la utilizatorii de Facebook.

FOTO Hunedoara văzută prin ochii unui călător maghiar. Imagini de colecţie de la începutul secolului trecut    Un orăşel plin de viaţă la poalele unui castel medieval, în care oamenii muncesc în minerit şi în uzina de fier, se îmbracă frumos, cu eleganţa specifică vremurilor, fac comerţ în târgul mereu aglomerat de căruţele cu coviltir şi petrec sub cerul liber. Atmosfera Hunedoarei din urmă cu un secol este descrisă minuţios în fotografiile realizate de un călător maghiar.

Simbolul „Târgului de fier” se dărâmă sub ochii hunedorenilor. Cum poate fi salvat Furnalul din Govăjdia     Furnalul din Govăjdia a intrat în ultimii ani în categoria monumentelor istorice cu care autorităţile se mândresc, însă nu fac mai nimic pentru a le schimba soarta pecetluită de trecerea timpului. Lăsat în paragină de ani buni, monumentul istoric se prăbuşeşte cu zile, spun cei care încă îl consideră un simbol al oraşului, din vremurile în care Hunedoara era cunoscută în lume ca „Târgul de fier”.

FOTO Hunedoara anilor 1880 în imagini rare. Cum se mândreau austro-ungarii cu Uzinele de fier şi minele din Hunedoara    Angajaţii Castelului Corvinilor au făcut o descoperire impresionantă. Recent, în tmpul unui inventar realizat în arhivele muzeului, au dat peste un album de fotografii vechi, de la sfârşitul XIX, în care sunt prezentate Uzinele de fier ale Hunedoarei şi minele din împrejurimi. Albumul a fost publicat la Expoziţia Universală din 1889 de la Paris, ca o imagine a celor mai importante realizări industriale ale Imperiului Austro-Ungar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările