Mama pruncului aruncat în tomberon a fost arestată pentru tentativă de omor

Mama pruncului aruncat în tomberon a fost arestată pentru tentativă de omor

Femeia a vrut să scape de pruncul ei. D.G.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au admis propunerea de arestare formulată de procurori pe numele Ceciliei Vormair, tânăra de 21 de ani care şi-a aruncat în urmă cu o săptămână copilul abia născut într-un container de gunoi de pe o stradă din Petroşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Hunedoreanca va fi cercetată în stare de arest preventiv, pentru 29 de zile, fiind acuzată de tentativă de omor calificat.

„La data de 23 mai 2013, în intervalul orar 600-700, inculpata a născut, singură, la domiciliul său din Municipiul Petroşani, un făt viu, de sex bărbătesc, pe care l-a aruncat în containerul de gunoi, după ce în prealabil îl înfăşurase în mai multe haine şi într-o pungă din plastic, ulterior întorcându-se la domiciliu şi ştergând urmele naşterii. Nou-născutul a fost găsit din întâmplare, de către lucrătorii de salubritate, şi a fost  transportat la Spitalul de Urgenţă din Municipiul Petroşani”, a informat Ministerul Public.


Ceicilia Vormair mai are un copil, de aproximativ doi ani. Tânăra nu a putut da explicaţii concrete de ce a vrut să îşi omoare copilul nou-născut. Era singură şi a trecut, în ultimele luni, prin mai multe decepţii pe plan sentimental.
 

Vă recomandăm şi:

FOTO A fost găsită mama pruncului aruncat în tomberon: tânăra a vrut să scape de copil imediat după ce a născut

Cazul cutremurător al pruncului aruncat în ghenă are un final imprevizibil: un poliţist, tată a trei copii, vrea să îl înfieze

FOTO Povestea celei mai vechi biserici de piatră din ţară:  Densuş, ridicată pe locul unui templu păgân al romanilor

O hunedoreancă şi-a aruncat copilul nou-născut într-un tomberon

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: