Incendiu la un magazin din Petroşani. Au fost evacuaţi zeci de oameni din blocul învecinat

Incendiu la un magazin din Petroşani. Au fost evacuaţi zeci de oameni din blocul învecinat

Incendiu. Foto: Carmen Cosman.

Un incendiu a cuprins, vineri seara, un magazin din Petroşani, aflat la doar câţiva metri de un bloc de locuinţe. Zeci de oameni au fost evacuaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii au fost alertaţi, vineri seara, că un incendiu a izbucnit la un spaţiu comercial situat din Petroşani.

S-au deplasat la locul intervenţiei echipaje de stingere a incendiilor şi prim ajutor ale Detaşamentului de Pompieri Petroşani cu patru autospeciale de mare capacitate, o maşină de stingere a Serviciului din Petrila, o autoscară şi două ambulanţe.

Deoarece magazinul este situat în imediata apropiere a unui bloc cu 10 etaje, pompierii s-au asigurat că nu există riscul intoxicării cu fum a locatarilor din bloc şi i-au rugat să închidă ferestrele pentru a împiedica pătrunderea fumului în locuinţe.


Foto: Carmen Cosman. Facebook

„Salvatorii au evacuat, totuşi, din bloc pe casa scării 10 persoane, în timp ce alţi 30 de locatari s-au autoevacuat. Concomitent cu aceste operaţiuni s-a desfăşurat misiunea de limitare a arderii şi de oprire a propagării acesteia la faţada blocului. Din fericire niciun om nu a fost rănit sau intoxicat cu fum. Pompierii au făcut eforturi pentru lichidarea incendiului care este alimentat de o cantitate mare de materiale inflamabile aflate în interiorul magazinului”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.


Foto: Carmen Cosman.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cetatea dacică apărată de 20 de turnuri. Arheolog: „Treci dintr-o lume în alta, dintr-o dimensiune în alta, pe nesimţite“

Magistraţii au hotărât soarta „blocurilor fantomă” din Hunedoara, în paragină din anii ´90

Ce salarii au minerii. „Pentru aceşti bani muncim într-o mizerie şi o umilinţă extraordinare”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările