FOTO Omul care a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata. Ironie amară la incompetenţa autorităţilor

FOTO Omul care a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata. Ironie amară la incompetenţa autorităţilor

Foto: Fundaţia Dacica / Facebook.

Localnicii care s-au săturat să aştepte intervenţia autorităţilor pe un drum judeţean din Munţii Orăştiei au ieşit cu roaba şi lopata pentru a-l repara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Drumul Judeţean 668 A, din comuna Boşorod, Munţii Orăştiei, a fost în ultimii ani devastat de viituri.

Traversează pădurile de pe Valea Luncanilor până în apropiere de Cetatea dacică Piatra Roşie, însă nu a mai fost modernizat, la fel ca alte sectoare de drumuri judeţene din zonă. Ploile îl fac adesea impracticabil, însă oamenii din satele de munte nu îşi mai pun speranţe în ajutorul autorităţilor.

Unii dintre ei s-au apucat singuri de reparaţii şi le-au transmis un mesaj ironic reprezentanţilor Consiliului Judeţean Hunedoara.

„La doar un an şi jumătate de la ploile şi viitura care au afectat partea carosabilă, au demarat lucrările de reparaţii la drumul judeţean DJ 668 A. Câştigătorul licitaţiei este vecinul nostru, nea Ion. El a promis că va folosi la astuparea gropilor o roabă şi o lopată de ultimă generaţie. Mulţumim Consiliului Judeţean Hunedoara pentru atenţie”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook Fundaţia Dacica.

În ultimii ani, mai multe drumuri locale din comuna Boşorod au fost modernizate, în timp ce porţiuni din Drumul Judeţean 668 spre Cetatea dacică Piatra Roşie şi spre Peştera Cioclovina au rămas la fel de degradate, în aşteptarea intervenţiilor anunţate de CJ Hunedoara.


Fotografii: Fundaţia Dacica.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Şoseaua nervilor pentru mii de şoferi, alternativa „autostrăzii - muzeu“. Cum arată cel mai circulat drum din vest

VIDEO Noua şosea construită în Ţinutul Pădurenilor, scurtătura prin munţi între două destinaţii de poveste

VIDEO Drumul spre Poiana Pelegii a fost deschis. Turiştii pot ajunge în locul de vis din Parcul Naţional Retezat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările