FOTO Noapte de coşmar în Cartierul muzicanţilor. Un bărbat a murit, iar 30 de oameni au fost evacuaţi

FOTO Noapte de coşmar în Cartierul muzicanţilor. Un bărbat a murit, iar 30 de oameni au fost evacuaţi

FOTOGRAFII: ISU HUNEDOARA.

Noapte de coşmar în Cartierul muzicanţilor. n incendiu violent a cuprins mai multe locuinţe. Un bărbat a murit, iar zeci de oameni au fost evacuaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii Detaşamentului Orăştie şi ai Gărzii de Intervenţie Geoagiu au fost alertaţi în jurul orei 1:30, după ce a fost anunţat prin 112 un incendiu într-un cartier de case de la periferia oraşului Geoagiu.

La sosire, echipajele de intervenţie au constatat că incendiul se manifesta cu putere la un şir de 4 locuinţe cu pereţi exteriori comuni şi anexele acestora cu o suprafaţă totală de aproximativ 300 metri patraţi. Incendiul a fost observat şi anunţat cu întârziere, motiv pentru care, pompierii au limitat arderea la nivelul la care a fost găsită, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

„Cei 30 de oameni care locuiau în cele 4 locuinţe au reuşit să se autoevacueze la timp, cu excepţia unui bărbat de 72 de ani care a rămas blocat în casă în urma prăbuşirii acoperişului. O adolescentă cu atac de panică a fost preluată de echipajul de pompieri şi transportată cu ambulanţa la UPU Orăştie. Intervenţia pompierilor a stopat extinderea incendiului la alte locuinţe şi la o hală din apropiere”, a informat ISU Hunedoara. Bărbatul a murit.

După finalizarea intervenţiei de stingere, pompierii au concluzionat că incendiul a fost generat de o sobă neexploatată corespunzător.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Stare de alertă în municipiu: un incendiu a cuprins un depozit de mase plastice. Fumul vizibil de la 10 kilometri

VIDEO Incendiu violent lângă depozitul de butelii cu gaz metan şi oxigen de pe şoseaua Hunedoara - Deva

FOTO Un sat întreg acoperit de fum toxic, după ce depozitul unei fabrici a luat foc

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările