Covid 19, situaţia în judeţul Hunedoara: aproape 40 de noi cazuri pozitive. Câţi oameni au murit

Covid 19, situaţia în judeţul Hunedoara: aproape 40 de noi cazuri pozitive. Câţi oameni au murit

ARHIVĂ. Foto: Primăria Bucureşti / Facebook.

Aproape 40 de noi cazuri de coronavirus au fost înregistrate în judeţul Hunedoara, iar numărul persoanelor decedate a crescut.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Al 22-lea pacient decedat în judeţul Hunedoara, diagnosticat şi cu coronavirus, a fost un bărbat de 83 de ani, internat în 31 martie la Secţia de Boli infecţioase a Spitalului municipal Hunedoara. Infecţia cu Covid 19 a fost confirmată în 3 aprilie. Pacientul a fost transferat în 5 aprilie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva - Secţia Boli Infecţioase şi a decedat în 9 aprilie.

Ştirea iniţială:

Judeţul Hunedoara a înregistrat, joi, 212 cazuri de infecţii cu coronavirus, cu 38 mai multe faţă de ziua precedentă, a informat Grupul de Comunicare Strategică. De asemenea, 21 pacienţi infectaţi cu coronavirus au decedat în ultima lună în spitalele din judeţ. Cei mai mulţi dintre ei erau vârstnici şi sufereau de afecţiuni grave.

Peste 2.700 de oameni se află în izolare, în judeţul Hunedoara, iar circa 400 sunt în carantină. Au ieşit, până în prezent, din izolare 2.107 hunedoreni, iar din carantinp 143.

Până astăzi, 9 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 5.202 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 647 au fost declarate vindecate şi externate.     

„În ultimele 24 de ore, poliţiştii din judeţul Hunedoara au aplicat 104 amenzi pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulaţiei precum şi pentru abateri de la lege. Valoare totală a sancţiunilor este de 267.000 de lei. Echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat 35 de misiuni şi au aplicat 11 sancţiuni valoare 14.000 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare”, a informat Prefectura Hunedoara.

Totodată, până acum, 229 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov şi Mehedinţi, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 441 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 178 de pacienţi.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Scrisoarea de revoltă a medicilor de la Spitalul Deva: „Oamenii sunt obligaţi să muncească până la epuziare”

Rezultatele testelor Covid pentru medicii şi asistentele Spitalului Hunedoara sunt încurajatoare

Coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. Deva a fost nominalizată ca focar de infecţie

Spitalul Judeţean şi-a umplut depozitele cu saci pentru cadavre. Materialele au costat peste 70.000 de lei

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: