Trei elevi de 8, 9 şi 10 ani au vandalizat o şcoală, distrugând timp de trei ore tot ce le-a ieşit în cale. Totul a pornit de la o jucărie

Trei elevi de 8, 9 şi 10 ani au vandalizat o şcoală, distrugând timp de trei ore tot ce le-a ieşit în cale. Totul a pornit de la o jucărie

Şcoala din Clejani                                                                      FOTO: giurgiuonline.com

Trei copii cu vârste de 8,9 şi 10 ani au vandalizat în trei ore şcoala din localitatea Clejani, judeţul Giurgiu, unul dintre cei trei învăţând chiar în unitatea respectivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totul s-a petrecut miercuri, 11 septembrie, la câteva ore după terminarea cursurilor.

Conform jurnaliştilor de la publicaţia locală giurgiuonline.com, 5 săli de clasă, 3 pentru învăţământul primar şi 2 de grădiniţă, cancelaria, grupul sanitar şi centrala termică au fost distruse de cei trei copii.

„După ce au obosit, copiii au mers la grupul sanitar, au deteriorat instalaţia electrică, iar doi dintre ei au început să-şi facă duş. Aşa au fost găsiţi de către femeia de serviciu a şcolii, care venise să facă curăţenie. Unul dintre copii a fugit dezbrăcat acasă, s-a îmbrăcat şi a revenit la şcoală pentru a vedea ce se întâmplă. Poliţiştii l-au găsit urcat pe clădirea sălii de sport”, relatează sursa citată.

Totul a pornit de la o jucărie aflată într-una dintre sălile de clasă. După ce au intrat pe un geam deschis, cei trei au fost deranjaţi de o jucărie care a început să cânte. Au încercat să o oprească dar nu au reuşit. Aşa că s-au înfuriat şi au început să distrugă totul în jurul lor. Copiii spun că aşa au văzut ei într-un joc, pe internet.

S-au oprit doar când au obosit.

Conform IPJ Giurgiu, a fost deschis un dosar de cercetare penală „in rem” (vizează fapta), urmând ca primăria Clejani să stabilească valoarea bunurilor distruse de cei trei copii.

                                      FOTO: giurgiuonline.com

Pe aceeaşi temă:

Microbuz răsturnat în urma unui accident rutier. O femeie a murit, alte cinci victime au ajuns la spital

FOTO Bărbaţi surprinşi în timp ce furau porci infectaţi cu pestă din remorca inspectorilor DSVSA

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările