VIDEO Scandal în plină stradă la Galaţi. Cum s-a răzbunat un tânăr ameninţat cu un cuţit de fostul concubin al mamei sale

VIDEO Scandal în
plină stradă la Galaţi. Cum s-a răzbunat un tânăr ameninţat cu un cuţit de
fostul concubin al mamei sale

Tânărul a aruncat cu o bordură în geamul unui taxi, rănindu-l pe fostul concubin al mamei sale Foto: captură video IJJ Galaţi

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru ameninţare, violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui conflict soldat cu rănirea unei persoane.

Duminică, 19 ianuarie, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 poliţie Galaţi a fost direcţionat, în urma unui apel la 112, de către dispeceratul poliţiei pe strada Oţelarilor unde era semnalat un conflict.

La faţa locului, jandarmii au observat un grup de persoane care erau agitate şi se ameninţau reciproc. Oamenii legii au aplanat conflictul, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că scandalul, urmat de violenţe, a pornit de la neînţelegerile dintre doi foşti concubini.

”Astfel, femeia, în vârstă de 48 ani, sătulă de ameninţările cu acte de violenţă, jignirile repetate şi desele agresiuni fizice la care era supusă de către concubin, cu 12 ani mai tânăr, în urmă cu câteva zile i-a spus acestuia că relaţia între ei s-a încheiat, însă, bărbatul nu a acceptat şi a încercat în dese rânduri să o determine să se împace. Duminică, a venit la domiciliul femeii, iar în faţa blocului s-a întâlnit cu fiul acesteia care l-a rugat să îi lase mama în pace şi să nu o mai ameninţe. Concubinul, rănit în orgoliu, a scos de la brâu un cuţit de bucătărie cu care a încercat să îl taie pe fiul femeii, acesta din urmă fugind”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Galaţi.

Realizând ce a făcut şi dorind să nu fie prins la faţa locului, fostul concubin s-a urcat într-un taxi cu intenţia de a pleca, însă, fiul femeii s-a reîntors şi a aruncat cu o bordură spre autoturism, spărgând geamul portierei din dreapta. În urma evenimentului, fostul concubin s-a rănit la mâna dreaptă, motiv pentru care la momentul sosirii oamenilor legii s-a solicitat prezenţa unui echipaj medical.Persoanele implicate în scandal au fost conduse la sediul Secţiei 3 poliţie unde jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pe numele fostului concubin a fost emis un ordin de protecţie provizoriu. Cercetările în acest caz sunt continuate acum de poliţişti.          

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: