VIDEO Incendiu de proporţii la Galaţi. Flăcările au cuprins trei imobile, unul dintre acestea fiind monument istoric

VIDEO Incendiu de
proporţii la Galaţi. Flăcările au cuprins trei imobile, unul dintre
acestea fiind monument istoric

Foto: captură video ISU Galaţi

Mai multe autospeciale cu apă şi spumă acţionează în prezent pentru stingerea incendiului. Intervenţia pompierilor este îngreunată de căldura sufocantă şi de fumul gros care este degajat din zona incendiului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un puternic incendiu a izbucnit în urmă cu puţin timp pe strada Logofăt Tăutu din Galaţi, în spatele fostului sediu al Primăriei. Trei case, printre care se numără şi un imobil care figurează pe lista monumentelor istorice, au fost cuprinse de flăcări.

Pompierii acţionează în prezent cu mai multe autospeciale cu apă şi spumă pentru controlul şi lichidarea incendiului, dar intervenţia acestora este îngreunată de căldura foarte mare din zona unde se manifestă focul, dar şi de fumul gros care se dejagă de la locul incendiului.

Nu se cunoaşte deocamdată cauza care a determinat producerea incendiului, pompierii urmând să declanşeze o anchetă în acest sens după stingerea flăcărilor. Vom reveni cu  amănunte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: