Un român a inventat aparatul care detectează substanţele periculoase din mâncare

Constantin Apetrei (41 ani) este profesor universitar doctor la Facultatea de Ştiinţe şi Mediu din Galaţi, departamentul Fizică, Chimie şi Mediu, dar şi cercetător ştiinţific la Universitatea „Dunărea de Jos“ din Galaţi. Dascălul a creat un aparat cu senzori extrem de specializaţi, capabili să identifice substanţele chimice din mâncare, dar şi substanţele nocive din produsele alimentare.
Bravo dnului.Constantin Apetrei ! Felicitari si la mai multe inventii de acest fel..! Moldovenii in trecut s-au remarcat cu mari oameni de stiinta si cultura ! Un Henri Coanda savant care a lucrat cu floarea oamenilor de stiinta la nivel mondial pina spre sfarsitul vietii este un exemplu..
Felicitari domnule Constantin ! Dar (caci totdeauna exista un...,,dar" !), avetzi grija cu ,,dar-urile" falsificatorilor ! Si ei pot fi ,,interesati" de... neproducerea in serie a inventiei d-voastra !!!