Un preşedinte de secţie de votare din judeţul Galaţi a ajuns la spital. BEJ a decis să-l înlocuiască

Un preşedinte de secţie de votare din judeţul Galaţi a ajuns la spital. BEJ a decis să-l înlocuiască

FOTO Arhivă Adevărul

Bărbatul s-a simţit foarte rău în cursul dimineţii, iar familia l-a dus la spital. Biroul Electoral Judeţean (BEJ) a precizat că procesul electoral nu a fost întrerupt deoarece locţiitorul a preluat imediat toate atribuţiile preşedintelui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele secţiei de votare nr. 320 din comuna gălăţeană Griviţa a ajuns la spital. Omului i s-a făcut rău în această dimineaţă şi a trebuit dus la spital. Colegii săi din secţie au informat Biroul Electoral Judeţean Galaţi (BEJ).

Conform BEJ, procesul de votare nu a fost întrerupt, atribuţiile fiind preluate, temporar, de locţiitorul acestuia, după care, conform prevederilor Legii nr. 208, prin tragerea la sorţi de către reprezentanţii Autorităţii Electorale Permanente, a fost numit un alt preşedinte al secţiei de votare. 

CITIŢI ŞI:

PSD reclamă nereguli la alegeri în municipiul Galaţi. Reclamaţiile vizează în mod special votul pentru referendum

UPDATE Prezenţa la vot în judeţul Galaţi. La ora 14,00 votaseră 114.710 gălăţeni, adică 21,91% dintre cei înscrişi pe liste. Au apărut primele acuzaţii de fraudă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: