Român, bătut până la leşin şi jefuit de trei adolescenţi în Italia. Tinerii au fost arestaţi

Român, bătut până la
leşin şi jefuit de trei adolescenţi în Italia. Tinerii au fost arestaţi

FOTO stiridiaspora.ro

Trei tineri de 15 ani au lovit cu pumnii şi picioarele şi au jefuit un român pe o stradă din Roma. Victima a rămas fără portofel, telefonul mobil şi ceas şi s-a ales cu un pomete fracturat şi cu o rană urâtă la un ochi.

Un tânăr de 26 de ani din România a avut parte zilele trecute de o experienţă traumatizantă în Italia. Acesta a fost atacat de trei adolescenţi în vârstă de 15 ani  pe o stradă din Roma, lovit fără milă şi jefuit. Carabinierii italieni au cercetat imediat zona şi i-au identificat pe cei trei minori care îl tâlhăriseră pe român.

Poliţiştii au stabilit ulterior că banda de copii acţiona cu predilecţie în Piazza dei Giochi Delfici din Roma. „Nu am vrut să-l rănim”, au declarat cei trei tineri la secţia de poliţie.

Fapta lor vorbeşte însă de la sine. Tânărul de 26 de ani a fost lovit cu pumnii şi picioarele şi s-a ales cu un pomete fracturat şi cu o rană urâtă la un ochi. Acesta a fost transportat la spitalul Fatebenefratelli, iar medicii estimează că va avea nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni.

Potrivit anchetatorilor, cei trei adolescenţi l-au aruncat la pământ pe tânărul din România şi apoi au sărit efectiv cu picioarele pe el. După ce l-au lovit până la inconştienţă, i-au furat  portofelul, telefonul mobil, ceasul şi un lănţişor pe care îl purta la gât

Doi din cei trei adolescenţi care au participat la atac au cazier. Acest lucru a cântărit decisiv la arestarea lor sub acuzaţia de jaf. Cei trei tineri au fost transportaţi la centrul pentru minori din via Virginia Agnelli, în aşteptarea procesului.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Jaf la drumul mare. Cum furau angajaţii unei companii petroliere combustibil de la locul de muncă VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările