Primarul de la Tecuci a fost scos la vânzare pe OLX, la preţul de un leu, cu bonus o tavă de mici cu muştar

Primarul de la Tecuci a fost scos la vânzare pe OLX, la preţul de un leu, cu bonus o tavă de mici cu muştar

Cătălina Hurdubae, primarul Tecuciului FOTO Arhiva Adevărul

Anunţul a devenit viral pe internet şi a stârnit mii de comentarii la adresa lui Cătălin Hurdubae (PSD), primarul vizat. Ulterior, anunţul a fost scos de pe site-ul de vânzări, unde a apărut mesajul „Cel mai probabil produsul a fost vândut. Să ne bucurăm o clipă pentru vânzător”. Edilul este autorul a numeroase gafe administrative, fiind deseori ironizat pe internet.

Situaţie comică la Tecuci, acolo unde primarul oraşului, social-democratul Cătălin Hurdubae, s-a pomenit scos la vânzare pe site-ul specializat OLX.

Iniţial, cel care a postat anunţul (semnătura este „un tecucean ţepuit de PSD”) a precizat că primarul Cătălin Hurdubae se vinde cu 1 leu, după care a adăugat că ar da şi o tavă de mici cu muştar (muştarul de Tecuci fiind cel mai important brand naţional pe acest segment), drept premiu, numai să vină cineva să îl ia pe edil.

„Se vinde primar de Tecuci! C.C. Hurdubae, originar din jud Vaslui, măritat la Tecuci, ajuns Primar PSD-ist, se vinde cu preţul de 1 LEU sau chiar îl cedăm gratuit numai să scăpăm de el! Persoana care şi-l va adjudeca va fi premiată cu o tavă de mici şi muştar de Tecuci!”, este textul anunţului postat pe OLX, joi 21 martie 2019, la ora 18.04.

Anunţul a fost poziţionat în secţiunea „Animale de companie”, probabil ca o aluzie la celebra sintagmă „zoon politikon”, folosită în premieră de filosoful antic Aristotel în cea mai cunoscută lucrare a sa: „Politika”.

În scurt timp, anunţul s-a viralizat pe Facebook, iar unii plătitori de taxe şi impozite au simţit nevoia să îi strice şi mai tare ziua primarului Hurdubae. S-au adunat sute de distribuiri şi mii de comentarii hazlii sau doar răutăcioase, cum ar fi „Să pun anunţul pe grupurile din diaspora, poate îl ia cineva?” sau „Nu îl ia nici dracu, că ăsta ar fi în stare să mărească taxele şi în Iad!”.

Anunţul pe OLX despre primarul Hurdubae FOTO Captură site

La câteva ore distanţă anunţul a dispărut, în locul lui apărând următorul text: „Anunţul acesta nu mai este valabil. Cel mai probabil produsul a fost deja vândut, să ne bucurăm o clipă pentru vânzător”.

Cătălin Hurdubae a fost ales primar al municipiului Tecuci în 2016, iar de atunci a fost în numeroase rânduri ţinta ironiilor. Printre multe altele, el a stârnit zâmbete cu faptul că a inaugurat cu fast, în iulie 2018, o scară de incendiu dintr-o şcoală, că a „patentat” udarea panseluţelor cu buldoexcavatorul, că a plătit din bani publici un articol denigrator la adresa unui jurnalist local şi că şi-a decontat ilegal din banii primăriei notele de plată pentru consumaţia la restaurant.

Hurdubae este intens contestat de tecuceni şi pentru că a mărit foarte mult taxele de salubritate, care au ajuns să fie cele mai mari din ţară, dar şi pentru că s-a „specializat” în studii de fezabilitate care nu se soldează niciodată cu investiţii.

Vă mai recomandăm şi:

Primarul din Tecuci a inaugurat o scară de incendiu cu pâine, sare şi tăiere de panglică. Scene penibile la eveniment

Imagini năucitoare dintr-un oraş din România: cum se udă panseluţele cu buldoexcavatorul

Oraşul în care se plăteşte cea mai scumpă taxă de salubritate din România. Măsura a fost contestată în Justiţie
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: