Pieţele agro-alimentare din Galaţi revin de sâmbătă, 9 mai, la programul de funcţionare obişnuit

Pieţele agro-alimentare din Galaţi revin de sâmbătă, 9 mai, la programul de funcţionare obişnuit

FOTO Arhivă Adevărul

Decizia a fost luată de Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galaţi în cadrul şedinţei extraordinare din data 7 mai 2020. Deşi programul revine la normal, măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus rămân în continuare valabile.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Administraţia Pieţelor Agroalimentare (APA) Galaţi a anunţat că, începând cu data de 9 mai 2020, pieţele din municipiul Galaţi revin la funcţionarea după programul obişnuit, ca urmare a Hotărârii nr. 49 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă  (CJSU) Galaţi, adoptată în cadrul şedinţei extraordinare din data 7 mai 2020,

De luni până vineri (inclusiv) pieţele vor fi deschise în intervalul orar 7,00-19,00, sâmbătă între 7,00-15,00, iar duminică  între 7,00-14,00. Excepţie face Piaţa Calea Basarabiei, care va fi deschis zilnic în intervalul 5,00-22,00. 

Economatele vor funcţiona după următorul program: luni -vineri 7,00 – 19,00; sâmbătă 7,00 – 16,00; duminică 7,00 – 14,00.

Până la ieşirea din starea de urgenţă şi la adoptarea altor măsuri, în intervalul orar 7,00-11,00 se va facilita şi se va asigura cu prioritate accesul persoanelor de peste 65 ani în pieţele gălăţene. De asemenea, în pieţele agroalimentare va fi limitat accesul persoanelor la un număr maxim de 20 de persoane în acelaşi timp.

„Insistăm asupra respectării de către populaţie a măsurilor de protecţie impuse la nivel naţional şi anume: dezinfectarea mâinilor cu soluţie la intrarea în spaţii, păstrarea unei distanţe de 1,5 m de alte persoane, evitarea contactului direct cu alte persoane, evitarea formării oricărui grup de persoane, purtarea de măşti şi mănuşi, utilizarea foliilor pentru acoperirea legumelor şi fructelor”, a precizat APA Galaţi.

Pe toată perioada stării de urgenţă , solicitările chiriaşilor / colaboratorilor Administraţiei Pieţelor Agroalimentare vor fi depuse în format letric la cutia poştală de la sediul societăţii sau prin poştă electronică (office@piete-galati.ro; secretariat@piete-galati.ro).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările