Peste 450 de copii sărmani au primit în dar jucării în urma unei campanii derulate de primăria din Galaţi

Peste 450 de copii sărmani au primit în dar jucării în urma unei campanii derulate de primăria din Galaţi

FOTO Arhiva Adevărul

Donaţia a fost făcută joi, 30 mai, către copiii din mai multe centre sociale. Jucăriile au fost donate de gălăţeni în cadrul campaniei „Dăruieşte o jucărie, faci o bucurie!”, organizată de municipalitate.

Primăria municipiului Galaţi a donat, pe 30 mai, jucăriile care s-au strâns în campania ”Dăruieşte o jucărie, faci o bucurie!”. Evenimentul final  s-a desfăşurat în holul central al sediului instituţiei.

Peste 450 de copii din centrele finanţate de Consiliul Local se vor bucura de darurile pe care gălăţenii s-au hotărât să le ofere în cadrul acestei campanii.

Copiii provin din următoarele centre: Fundaţia ”Familia” – Centrul comunitar pentru victime ale violenţei în familie şi Centrul de zi pentru copii, Fundaţia ”Cuvântul întrupat”, Asociaţia Filantropică Creştin Ortodoxă ”Sf. Vasile cel Mare” – Centrul de zi pentru copii, Asociaţia Filantropică Sf. Antonie cel Mare, Asociaţia Multifuncţională Filantropică ”Sf. Spiridon” – Centrul de zi pentru copii, Centrul de zi pentru copii cu autism, Centrul multifuncţional de recuperare ”Kids” şi Agenţia de Servicii Sociale Comunitare ”Alternativa” – Centrul de zi ”Prietenii Şcolii” şi Centrul de zi pentru copii cu dizabilităţi.

La eveniment aproximativ 25 de copii din centrele menţionate mai sus. Aceştia s-au bucurat nu doar de daruri, ci şi de un moment artistic asigurat de trupa de dans Aqua Boys de la Estrada Studio din Galaţi şi de Filip Cioc, solist al Şcolii de Arte din cadrul Centrului Cultural ”Dunărea de Jos”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: