Moarte suspectă la Pechea. Un tânăr de 25 de ani a fost găsit decedat în locuinţă

Moarte suspectă la Pechea. Un tânăr de 25 de ani a fost găsit decedat în locuinţă

FOTO Arhivă Adevărul

Prima ipoteză lansată de medici este că decesul s-ar fi produs din cauza unei intoxicaţii de monoxid de carbon, de la o sobă defectă. Trupul neînsufleţit a fost dus pentru o expertiză medico-legală, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor morţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedie în comuna gălăţeană Pechea. Trupul neînsufleţit al unui tânăr în vârstă de 25 de ani a fost găsit, miercuri, în casa în care acesta locuia. 

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care fusese chemat la locul incidentul de către membrii familiei, dar nu a mai putut decât să constate decesului victimei, care părea să se fi produs cu cel puţin 7-8 ore înainte.

Prima ipoteză lansată de medici a fost aceea că tânărul ar fi murit intoxicat cu monoxid de carbon. Soba care asigura încălzirea în camera în care a fost găsit cadavrul avea mai multe fisuri, dar în locuinţă a fost descoperit şi un aragaz cu butelie de voiaj (care era goală), precum şi o aerotermă.

Deocamdată, în caz a fost întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă, iar corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările