Gălăţean trimis în judecată pentru trafic de influenţă. A primit mii de lei în schimbul promisiunii de angajare a unei persoane la un birou notarial

Gălăţean trimis în
judecată pentru trafic de influenţă. A primit mii de lei în schimbul promisiunii
de angajare a unei persoane la un birou notarial

Foto: arhivă Adevărul

Bărbatul a lăsat să creadă, în mod nereal, că are influenţă asupra unui notar public din municipiul Galaţi, promiţându-i unei persoane că îl va determina pe respectivul funcţionar public să o angajeze în cadrul Biroului Notarial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a trimis în judecată un bărbat din Galaţi, fără calitate specială, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

”În fapt, inculpatul, în cursul lunii iunie 2018, a primit pentru sine, în mod direct, suma de 4.000 de lei de la un martor denunţător, după ce l-a lăsat să creadă, în mod nereal, că are influenţă asupra unui notar public din municipiul Galaţi, promiţându-i acestuia că îl va determina pe respectivul funcţionar public să îl angajeze în cadrul Biroului Notarial”, au precizat reprezentanţii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi.

Lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi, în baza ordonanţelor de delegare emise de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au efectuat mai multe acte procedurale în vederea administrării probatoriului.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

11 percheziţii domiciliare în Vâlcea şi Argeş la persoane acuzate de corupţie şi evaziune fiscală, din domeniul forestier

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările