Echipament modern de dezinfectare, donat  pompierilor militari gălăţeni de Liberty Galaţi

Echipament modern de
dezinfectare, donat  pompierilor militari
gălăţeni de Liberty Galaţi

Foto: ISU Galaţi

Recent a intrat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Galaţi, o poartă de dezinfectare  care va deservi pompierii şi paramedicii din cadrul instituţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipamentul asigură o dezinfectare rapidă şi eficientă a celor care au fost în zone cu risc de  Infectare şi a personalului din instituţie, fiind amplasat la intrarea principală a instituţiei.

“Este modestul nostru semn de mulţumire pentru cei care se luptă, zi de zi, pentru sănătatea gălăţenilor. Le mulţumim din suflet!”,a spus Bogdan Grecu, directorul general al Liberty Galaţi.

“Echipamentul primit este de mare ajutor pentru pompierii militari (paramedicii) care, permanent, pot intra în contact cu pacienţi infectaţi şi în zone de risc. Mulţumim siderurgiştilor gălăţeni, mulţumim Liberty!”, a declarat colonelul Ion Toma, Inspectorul Şef al ISU Galaţi.

Recent, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă  a primit din partea Liberty Galaţi şi un kit mobil de dezinfectare a personalului şi a spaţiilor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările