Detalii şocante în cazul pedofilului care a îngrozit un întreg oraş. „A convins un copil să-l urmeze într-un bloc pentru «a mângâia un pisic»“

Detalii şocante în cazul pedofilului care a îngrozit un întreg oraş. „A convins un copil să-l urmeze într-un bloc pentru «a mângâia un pisic»“

Foto: www.ziuaconstanta.ro

Bărbatul de 43 de ani urmărea locurile de joacă sau copiii care mergeau spre şcoală şi, profitând de inocenţa şi de buna credinţă a micuţilor, îi ademenea în locuri izolate, unde îi obliga să îl atingă sau să se dezbrace ca să îi poată privi.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi l-a trimis în judecată pe Marian Păvălaşcu, un bărbat de 43 de ani, din Galaţi, pentru agresiune sexuală în formă continuată şi corupere sexuală a minorilor. Individul a fost plasat în arest preventiv.

Faptele comise de bărbatul de 43 de ani i-au lăsat fără cuvinte chiar şi pe anchetatori. Anul trecut, pe 30 septembrie, individul a convins un copil de 7 ani să îl urmeze în scara unui bloc pentru ”a-i arăta un pisic”. Ulterior, l-a ademenit pe micuţ în scara unui bloc, unde l-a forţat să îi atingă organul sexual.

”Inculpatul s-a apropiat de acesta şi, profitând de inocenţa şi buna sa credinţă, dar şi de lipsa din zonă a oricărei alte persoane, l-a convins să-l urmeze în scara unui bloc aflat în imediata apropiere a locului de joacă sub pretextul de «a-i arăta un pisic». Astfel, inculpatul a ademenit-o pe victima sa în scara bl. 10 D, situat pe str. Energiei nr. 9, unde, profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa, a determinat-o pe aceasta să-i atingă organul sexual”, precizează procurorul de caz în rechizitoriu.

O lună mai târziu, Marian Păvălaşcu a repetat scenariul, de această dată cu un copil de 5 ani şi unul de 7 ani. Micuţul de 5 ani a fost forţat să îi atingă organul sexual, iar copilul de 7 ani a fost nevoit să asiste la scena de groază.

”Folosind acelaşi mod de operare, prin abordarea şi propunerea persoanelor vătămate să-l însoţească într-un loc mai puţin accesibil publicului pentru «a mângâia un pisic», profitând de credulitatea şi buna voinţă a victimelor sale, inculpatul le-a convins să-l însoţească la intrarea unei scări aferente bl. Y9, unde profitând de imposibilitatea minorei O.M.L. de a-şi exprima voinţa, a determinat-o pe aceasta să-i atingă cu mâna organul sexual, de faţă fiind şi minora D.K.Y.”, detaliază procurorul de caz un alt episod înfiorător în care au fost implicaţi copii.

A recunoscut toate faptele

Pe 25 martie 2019, s-a consumat ultima punere în scenă a fanteziilor sexuale bolnave ale individului, acesta convingând o copilă de 10 ani să îl urmeze într-o zonă izolată din Galaţi, unde a forţat-o să se dezbrace  ca să o poată privi.

”Inculpatul Păvălaşcu Marian a convins-o pe minora G.A. să-l urmeze în direcţia cimitirului <<Eternitatea>> din municipiul Galaţi, unde profitând de faptul că în zonă nu se aflau alte persoane şi pe fondul stării de temere provocate persoanei vătămate prin discuţiile indecente pe care le-a purtat cu aceasta pe drum, inculpatul profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa, a determinat-o să se dezbrace de haine şi lenjeria intimă şi să îi permită să o privească”, se menţionează în rechizitoriu.

Individul de 43 de ani a recunoscut toate acuzaţiile care i se aduc. Pentru a-l prinde, s-a format o echipă de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Galaţi, sub supravegherea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, care a reuşit să îl identifice şi finalmente să îl reţină.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: