Combinatul siderurgic de la Galaţi a invitat viitorii angajaţi să viziteze punctele cheie de producţie

Combinatul siderurgic de la Galaţi a invitat viitorii angajaţi să viziteze punctele cheie de producţie

Liceenii din Galaţi în vizită la Combinat FOTO CSG

Evenimentul, desfăşurat marţi, 21 mai, este parte a strategiei societăţii de a atrage şi de a pregăti forţa de muncă de care are nevoie. De mai mulţi ani, la combinatul siderurgic din Galaţi funcţionează un program de ucenicie de înalt nivel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Combinatul Siderurgic Galaţi a organizat, pentru al treilea an consecutiv, “Săptămâna Porţilor Deschise pentru Educaţie”, un eveniment dedicat sistemului educaţional tehnic şi vocaţional din judeţele Galaţi şi Brăila.

Peste 200 de elevi, însoţiti de cadre didactice au vizitat fluxuri de producţie ale Combinatului, au asistat la scurte sesiuni de informare privind Programul de Ucenicie şi au participat la activităţi interactive şi dezbateri special concepute pentru a le antrena competenţele, imaginaţia şi spiritul de echipă.

Vizitatorii au venit de la liceele “Paul Dimo“, “Traian Vuia”, “Tudor Vladimirescu”, “Aurel Vlaicu”, “Radu Negru” (toate din Galaţi), “Elena Caragiani” -  Tecuci, “Anghel Saligny” - Brăila dar şi de la Liceul Tehnologic din Cudalbi.

„Pentru a pregăti dezvoltările viitoare, vom continua atât colaborarea cu sistemul educaţional cât şi recrutarea de noi muncitori, prin intermediul Şcolii de Ucenici”, a spus Bogdan Grecu, Directorul General al Combinatului.

„Industria noastră este una solidă, care are nevoie de oameni tineri şi puternici pentru a progresa şi a continua tradiţia producerii de oţel de calitate la Galaţi“, a declarat Mihaela Crăciun, Directorul de Resurse Umane al Combinatului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: