Cel mai viteaz croitoraş din lume urcă pe scena Teatrului “Gulliver” din Galaţi

Cel mai viteaz croitoraş din lume urcă pe scena Teatrului “Gulliver” din Galaţi

Imagine din spectacolul Croitoraşul cel viteaz FOTO Teatrul Gulliver

Spectacolul are loc duminică, 10 noiembrie, de la ora 10,30, în sala mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi. Biletele costă 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiecare duminică înseamnă o nouă poveste pusă în scenă cu inspiraţie, talent şi pasiune la Teatrul “Gulliver”. În această săptămână, la 10,30, iubitorii teatrului îl vor întâlni pe “Croitoraşul cel Viteaz” şi ale lui aventuri pline de haz.

Piesa “Croitoraşul cel Viteaz” se dovedeşte a fi mai mult decât un simplu spectacol pentru copii, fiind o adevărată probă de imaginaţie, de inteligenţă şi virtuozitate. Iar toţi cei care se bucură de spectacol – deopotrivă copii şi părinţi – au parte de o poveste de-a dreptul captivantă, antrenantă, plină de voie bună şi culoare.

Adaptarea pentru scenă a regizorului Cristian Pepino, completată de talentul şi jocul actorilor “Gulliver”, face din textul Fraţilor Grimm o sursă inepuizabilă de încântare şi amuzament. Distribuţia îi aduce în faţa publiclului pe Andrei Ciugulea /Eduard Şişu, Marian Sterian, Nicoleta Miru, Adina Ariton, Aurelian Iorga, Valeria Taban/ Gina Geru, Elena Marin, Nicole Lungu, Andrei Dombrovschi şi Ion Tudorache.

Spectacolul “Croitoraşul cel Viteaz” s-a bucurat de apreciere şi recunoaştere de-a lungul timpului şi a obţinut inclusiv MARELE PREMIU, în anul 2000, în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie "Gulliver", ediţia a VIII-a.

Pentru vizionarea spectacolului, biletele se pot achiziţiona online, accesând link-ul: https://bilete.teatrul-gulliver.ro, dar şi de la casa de bilete, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentaţiei. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi iar acum, biletele se pot achita şi cu cardul, cu tichete culturale sau tichete cadou.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările