Autospecială a Poliţiei implicată într-un accident rutier. Poliţistul care conducea a întors pe linia continuă şi nu s-a asigurat

Autospecială a
Poliţiei implicată într-un accident rutier. Poliţistul care conducea a întors pe linia continuă şi nu s-a asigurat

Foto: GSDG

Accidentul rutier a avut loc în această dimineaţă pe DN 26, în localitatea gălăţeană Ijdileni. O autospecială a Poliţiei a lovit în plin un autovehicul care circula regulamentar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 19 octombrie, pe DN 26, în localitatea Ijdileni (comuna Frumuşiţa). Un poliţist a provocat se pare evenimentul rutier după ce a încercat să întoarcă autospeciala de Poliţie pe linia continuă şi fără să se asigure.

În acel moment, din sens opus venea un alt autovehicul care circula regulamentar. Autospeciala de Poliţie a lovit violent cealalaltă maşină, însă din fericire nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Am cerut un punct de vedere de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, dar până acum nu am primit un răspuns. Vom reveni cu amănunte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: