Au vrut să aibă parte de o noapte de dragoste, dar au sfârşit prin a fi sechestraţi, bătuţi şi jefuiţi

Au vrut să aibă parte
de o noapte de dragoste, dar au sfârşit prin a fi sechestraţi, bătuţi şi jefuiţi

Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi, de 26 şi 42 de ani, au trecut azi noapte prin aventura vieţii lor, după ce au dat curs unui anunţ postat la mic publicitate, stabilind cu două tinere să întreţină relaţii sexuale contra cost. Surpriza a venit la scurt timp după ce au ajuns în apartamentul unde trebuia să se consume ”idila”, unde au dat buzna trei tineri, care i-au luat la bătaie.

Pe 16 ianuarie, ora 03,50, secţia 2 Poliţie a fost sesizată, printr-un apel de urgenţă la 112, de doi bărbaţi de 42 şi 26 ani, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că, în aceeaşi noapte, în jurul orei 02,30, ar fi fost victimele unor persoane necunoscute care, folosind ameninţări şi violenţe, i-ar fi deposedat de bani şi bunuri.

”Din cercetări a reieşit că cei doi, în urma unui anunţ postat pe un site de publicitate, ar fi contactat telefonic două persoane de sex feminin, cu intenţia de a întreţine cu acestea relaţii sexuale, contra cost. Odată ajunşi la adresa indicată de cele două, în locuinţa respectivă ar fi intrat trei tineri care, folosind acte de violenţă, ar fi deposedat victimele de suma de 930 de lei, un telefon mobil, un ceas şi un lanţ din aur”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

La scurt timp după comiterea faptei, poliţiştii i-au identificat pe prezumtivii autori, fiind vorba de trei tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 23 de ani, şi două adolescente, cu vârsta de 15 şi 17 ani, aceştia fiind reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri, 16 ianuarie, tinerii suspectaţi de comiterea faptei au fost prezentaţi instanţei, care a emis mandate de arestare preventivă pe numele lor pentru o perioadă de 30 de zile.

Cei trei tineri şi adolescentele sunt cercetaţi acum pentru tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: