Amendă record pentru o firmă care a deschis un bar fără să obţină autorizaţiile cerute de lege

Amendă record pentru
o firmă care a deschis un bar fără să obţină autorizaţiile cerute de lege

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii locali au descoperit că o societate comercială cu punctul de lucru în Galaţi comercializa băuturi alcoolice în regim de bar, cu toate că nu îndeplinea condiţiile legale.

În urma unui control efectuat la o societate comercială cu punctul de lucru în Galaţi, pe strada Mihai Bravu, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale, au constatat că un operator economic desfăşura activitate de bar, fără a deţine autorizaţiile necesare.

”Persoana juridică a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei. De asemenea, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale, au depistat-o în incinta unui imobil de pe strada Mihai Bravu, pe numita O.T., de 46 ani, care comercializa băuturi alcoolice în regim de bar, fără a deţine autorizaţiile necesare desfăşurării activităţii şi fără a deţine documente de provenienţă, calitate şi conformitate pentru marfa comercializată”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei, conform prevederilor Legii 12/1990, iar marfa comercializată a fost ridicată în vederea confiscării şi depusă la Camera Corpurilor Delicte de la sediul Poliţiei Locale Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: