A împuşcat un câine cu un pistol pe care îl deţinea ilegal. Arma a fost ridicată de poliţişti

A împuşcat un câine
cu un pistol pe care îl deţinea ilegal. Arma a fost ridicată de poliţişti

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 36 de ani este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, după ce poliţiştii au găsit la domiciliul acestuia un pistol, de tip revolver, neletal, calibrul 9 mm, precum şi 24 de cartuşe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 13 aprilie, poliţiştii secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, de 36 de ani, din comuna Lieşti, ar fi folosit un pistol pentru a împuşca un câine, în apropierea locuinţei sale.

”Ca urmare a sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde l-au identificat pe respectivul bărbat, acesta confirmând că deţine la domiciliul său o astfel de armă, cu muniţia aferentă. Poliţiştii au ridicat pistolul, de tip revolver, neletal, calibrul 9 mm, precum şi 24 de cartuşe, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei, oamenii legii au constatat că bărbatul nu este posesor legal de arme şi muniţii letale sau neletale, astfel că, pe numele său, a fost deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările