Şapte plase monofilament, lungi de 580 de metri, descoperite în autoturismul unui braconier

Şapte plase monofilament, lungi de 580 de metri, descoperite în autoturismul unui braconier

Un bărbat s-a ales cu dosar penal în urma unui control efectuat de către poliţiştii de frontieră galăţeni, care i-au descoperit în două bagaje şapte plase monofilament.

Ştiri pe aceeaşi temă

În data de 6 martie, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au observat la ieşirea dinspre Staţia de pompare a apei Ghimia, un autoturism marca Dacia Logan care a staţionat pentru câteva momente, iar şoferul a aruncat din acesta două bagaje voluminoase înspre canalul alăturat.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi oprirea autoturismului şi recuperarea celor două bagaje.
Pentru continuarea cercetărilor autoturismul şi persoana au fost conduse la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi – rutier.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii de frontieră au stabilit că şoferul este cetăţeanul român B.D. în vârstă de 47 de ani, care la observarea echipajului poliţiei de frontieră ştiind că va fi controlat, a decis să arunce cele două genţi, în care avea şapte plase tip monofilament cu lungimea totală de 560 de metri.

Plasele de tip monofilament au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele bărbatului, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: