Scriitorul Stelian Tănase lansează la Focşani volumul „Conversaţii cu Regele Mihai“

Scriitorul Stelian Tănase lansează la Focşani volumul „Conversaţii cu Regele Mihai“

Lansarea va avea loc la Cercul Militar Focşani

Sâmbătă, 20 aprilie 2019, la ora 12:00, la Cercul Militar Focşani - Sala Mare, va avea loc un nou eveniment din cadrul turneului de promovare pentru titlul „Conversaţii cu Regele Mihai“ de Stelian Tănase, apărut în colecţia Corint Istorie Autori Români a Grupului Editorial Corint. Ediţia a fost îngrijită de Elena Vijulie-Tănase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul va avea loc în prezenţa scriitorului Stelian Tănase şi se va încheia cu o sesiune de autografe. La eveniment vor participa Elena Vijulie-Tănase (jurnalist), Sebastian Oancea (jurnalist) şi Ştefan Gheorghe (Conf. univ. dr., Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale, Universitatea Danubius).

Proiectul este sprijinit de Banca Transilvania.

"Dorim ca prin acest turneu naţional de promovare să aducem în discuţie aspecte mai puţin ştiute despre viaţa Regelui Mihai, copilăria, adolescenţa, anii în care a domnit, abdicarea, viaţa în exil, întoarcerea acasă şi, implicit, viaţa României din vremea sa. De aceea, turneul va include mai multe oraşe din ţară, unde vor fi organizate lansări şi sesiuni de autografe cu domnul Stelian Tănase", potrivit organizatorilor.

Apărut pentru a marca un an de la dispariţia Regelui Mihai, titlul "Conversaţii cu Regele Mihai" este rezultatul transcrierii fidele a înregistrărilor audio/video realizate de scriitorul Stelian Tănase cu Regele Mihai de-a lungul mai multor zile, în aprilie 2005. Dialogul este completat cu fotografii inedite şi documente din Arhiva Casei Regale şi de la Arhivele Naţionale ale României.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările