Firma Sotirex are la dispoziţie două luni pentru finalizarea lucrărilor la strada pe care a abandonat-o în primăvară

Firma Sotirex are la dispoziţie două luni pentru finalizarea lucrărilor la strada pe care a abandonat-o în primăvară

Strada Unirea Principatelor a fost abandonat[ ]n prim[var[

Societatea deţinută de iubita fostului deputat PSD Victor Roman va primi, conform noului contract, 477.822 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Focşani a atribuit astăzi contractul pentru continuarea lucrărilor pe strada Unirea Principatelor, lucrări abandonate încă din această primăvară.

Aşa cum s-a întâmplat şi în cazul străzii Coteşti, licitaţia a fost câştigată de firma Sotirex, aceeaşi societate care practic nu şi-a respectat primul contract, prin care şi-a luat obligaţia să construiască această arteră până la sfârşitul anului 2016.

Noul contract are o valoare de 477.822 de lei, cu 40.000 de lei mai puţin decât suma pusă la bătaie de Primăria Focşani, în cazul străzii Coteşti oferta fiind cu un leu mai mică decât valoarea totală estimată.

La licitaţie s-au mai înscris alte trei firme, respectiv Construcţii Generale Moldova SRL, LG Design Braşov şi Infra System Proiect Bragadiru, dar aceste societăţi au fost descalificate pentru că nu au depus oferte de preţ. Soritex este firma patronată de Angela Munteanu, nimeni alta decât iubita fostului deputat PSD de Vrancea Victor Roman. 

Primarul municipiului Focşani a promis la şedinţa de consiliu local din luna septembrie că strada Unirea Principatelor va fi finalizată până la sfârşitul acestui an. Prin urmare, firma Sotirex are la dispoziţie două luni pentru a finaliza ceea ce nu a reuşit într-o perioadă mai lungă de timp.

Până acum, Primăria Focşani a decontat peste 1,8 milioane de lei pentru această lucrare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările