Copil de doi ani, decedat după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Focşani, în împrejurări bizare

Copil de doi ani, decedat după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Focşani, în împrejurări bizare

FOTO Arhiva Adevărul

Pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa apartamentului de la etajul 8 de la fereastra căruia a căzut micuţul, după ce la repetatele bătăi în uşă nu a răspuns nimeni, deşi din interior se auzea un plâns isteric. Înăuntru au găsit-o pe mama copilului, femeia fiind în stare de şoc.

Caz pe cât de dramatic, pe atât de bizar la Focşani. Un copil în vârstă de numai doi ani a murit pe loc după ce a căzut de la ferestra unui apartament aflat la etajul 8 al unui bloc de pe strada Unirii, tragedia fiind semnalată de un trecător prin numărul 112.

Potrivit celor de la Seviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vrancea, incidentul s-a petrecut în jurul orei 15,00, iar la indicaţiile unor vecini pompierii au mers la apartamentul unde se presupunea că locuieşte familia copilului găsit mort în faţa blocului.

Deşi din apartament se auzeau zgomote şi un plâns isteric, nimeni nu a venit să deschidă uşa la insistenţele pompierilor, aşa că s-a trecut la spargerea acesteia. În interior a fost găsită mama copilului mort, femeia fiind în stare de şoc.

Deocamdată nu s-a putut stabili cum a putut cădea copilul de la fereastră, având în vedre că în mod evident nu se putea urca pe pervaz, din cauza vârstei fragede. Anchetatorii au mai multe ipoteze legate de acest caz bizar, fiind declanşată o anchetă penală pentru moarte suspectă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: